Certificări și performanțe

Tehnic-Asist investește în calitate… și grijă față de mediu.

Mentinem un sistem de management integrat al calității, mediului, sănătății și securității ocupaționale, conform cerințelor impuse de standardele: SR EN ISO 9001: 2008, SR EN ISO 14001:2005 și OHSAS 18001:2008.
TEHNIC-ASIST delimitează cu atenție activitățile care necesită o grijă deosebită față protejarea mediului înconjurător, realizând totodată acțiuni de prevenire a poluării cu deșeuri sau emisii de noxe care pot apărea în urma activităților de construcții.

Începand cu anul 2004 compania a implementat un sistem de management de mediu, ISO 14001 care este monitorizat permanent și a ales furnizori specializați în distribuirea de substanțe pe bază de emulsii cationice care nu agresează mediul, certificate CE.

Dezvoltarea TEHNIC-ASIST a facut ca in ultimii ani sa se situeze pe primele locuri in topul companiiilor botosanene de profil, primind diploma de excelenta a a Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Botosani.

La nivel national, compania TEHNIC-ASIST Botosani figureaza pe pozitia 9 in Top 100 Antreprenori Generali in Constructii din Romania, in ultimul clasament realizat de IBC Focus si aflat in anul 2015 la cea de-a cincea editie. Topul a fost realizat luand in considerare 3 criterii principale: veniturile realizate in lucrari de antrepriza si/sau subantrepriza in 2014, numarul de proiecte de constructii active corelate cu valoarea acestora si datele financiarea inregistrate in 2014 de aceste companii.

diploma excelenta01-00
diploma de excelenta thumb