Istoric

18 ani de performanță

diploma de excelenta thumbÎnființată în 1997, compania TEHNIC-ASIST intră pe piață având ca domeniu de activitate lucrări de instalații industriale și termice. Demararea în 2005 a finanțărilor pentru infrastructură la nivel regional și național motivează compania să investeasca în domenii conexe: producerea mixturilor asfaltice și a execuției lucrărilor complexe de drumuri, rețele de alimentare cu apă și canalizare.

În prezent, cu o cifră de afaceri de peste 44.000.000 euro şi un număr de 225 angajaţi, TEHNIC-ASIST se află pe locul 9 în clasamentul celor mai puternice companii de construcţii din România, fiind o companie de referinţă în domeniul dezvoltării infrastructurii – construcţii de drumuri şi poduri, infrastructura aero precum şi al lucrărilor hidroedilitare.

TAS - grafica evolutie cifra afaceriPlasând în centrul activităţilor atenţia faţă de cerinţele clienţilor şi respectul faţă de mediu, TEHNIC-ASIST este un partener de încredere în cadrul proiectelor de dezvoltare din România. Mai mult, cultura organizaţională puternică orientată către oameni motivaţi, responsabili şi flexibili în gândire, reprezintă un factor important al succeselor TEHNIC-ASIST.