Modernizarea aeroportului Delta Dunarii – Tulcea, lucrarile au fost receptionate!

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea a participat luni, 6 iunie 2016, la recepția lucrărilor finalizate în cadrul proiectului ‘Modernizarea suprafețelor de mișcare, extinderea pistei și a platformei de îmbarcare — debarcare pentru Aeroportul ‘Delta Dunării’ Tulcea’.

Cu acest prilej, au fost prezenți toți cei implicați în proiect, de la managerul de proiect, ing. Vâlcu Stoian, care este și director tehnic al RA Aeroportul ‘Delta Dunării’, până la reprezentanții firmei de construcții Tehnic-Asist și ai celei de consultanță. Au fost prezentate detalii tehnice după care au fost vizitate cele două obiective principale ale proiectului, respectiv platforma de îmbarcare-debarcare și pista care, în urma realizării acestor lucrări de reabilitare și modernizare, este cu adevărat pregătită să faciliteze aterizarea și decolarea avioanelor pe Aeroportul ‘Mihail Kogălniceanu’ în cele mai bune condiții.

Dobrogeanews.ro, 10 iunie 2016 : Am realizat acest film de prezentare a lucrărilor care s – au desfășurat la Aeroportul Internațional Delta Dunării Tulcea într-un timp record printr-un proiect cu finanțare europeană derulat de Consiliul Județean Tulcea. Lucrările de modernizare a suprafețelor de mișcare, extinderea pistei și a platformei de îmbarcare – debarcare s-au făcut într-un timp record la o calitate extraordinară. Am văzut oameni și utilaje lucrând zi și noapte, am văzut o desfășurare de forțe complexă și spectaculoasă pentru ca Aeroportul Internațional Delta Dunării Tulcea să devină funcțional în acest sezon estival. Primele curse charter cu turiști din Germania, Marea Britanie, Austria vor fi operate începând cu data de 16 iunie 2016. Aeroportul Internațional Delta Dunării Tulcea a devenit un aeroport modern și sigur asemenea celor din multe orașe turistice din Europa.

Geta Negrișanu – Dobrogeanews.ro